Tillsammans med Alexander, eller ”Degen” som vissa kallar honom, har Petter startat EZ Web.

Vad heter du?

– Petter Samuelson.

Favoritfärg?

– Svart.

Favoritmat? 

– Pffuu… ja asså de är en riktig svår fråga… eeh… liksom… suck… jag funderar… 

– Asså gastronomi är något som ligger mig varmt om hjärtat. Jag gillar när det är kulinariskt. Väldigt svårt att säga bara en rätt men det italienska köket ligger mig väldigt varmt om hjärtat. 

Hur ser ditt närmsta år ut?

– Jag har ju haft lite fullt upp med att kombinera företaget och min polisanställning.

– Och nu händer det väldigt mycket på EZ Web, många nyheter att lansera inom kort med rekryteringar och praktikanter och så vidare. Vi satsar stort. Tanken det här året är att satsa mer på firman än någonsin.

Vad är det häftigaste med att ha startat EZ Web?

– Njaa låt mig fundera lite på den.

– Entreprenörskapet att kunna ta en ide till en färdig produkt med allt vad det innebär. Risker, möjligheter och framförallt utmaningen. Och att få göra det tillsammans med likasinnade ambitiösa och drivna människor. 

Petter Samuelsson, VD, EZ Web.

Du har ju ändå jobbat ganska nära Anton i snart ett år. Har du hunnit bilda dig någon uppfattning om hur hans hjärna fungerar?  

– Mmm… jo men de har jag ju definitivt gjort. 

– Anton är en förjävla härlig snubbe. Jag har själv sagt att jag gärna velat testa vara i Antons huvud i 5 min, men inte så mycket längre. Otroligt rolig och inspirerande människa. Fantastisk arbetskollega med glimten i ögat.

Vart är du uppvuxen?

– I Sävast! Idyllen. #paradisesävast #världensbästaby och #åretsbygd.

Favoritland?

– Italien tveklöst. Jag hade en riktigt bra resa till Mexiko också så det kommer nog på plats nummer två. Det jag gillade med Mexiko var främst den goda maten men det fanns också mycket att se i och med deras uråldriga historia.

Vilket är ditt power animal?

Jag sitter och funderar om jag ens har identifierat mig med ett djur. Jag tänker ända sen blöjtiden. Gick man någon gång runt och slog sig för bröstet och tänkte att man var en sibirisk tiger eller något sådant.
Jag har väl aldrig riktigt tänk i de banorna men jag tror jag har tänkt att jag är en fisk någon gång. Jag får ju som aldrig russinfingrar när jag badar så jag är nog lite fiskig.

Vad har du i dina fickor?

Telefon, snusdosa och tuggummi.

Vad är det bästa med att jobba på EZ Web?

– Mmmmm… den största utmaningen är entreprenörskapet. Att liksom försöka leda det här företaget framåt, att fatta rätt beslut och få saker att hända. Jag har lärt mig otroligt mycket sen starten och det känns som att vi satt konceptet nu och har byggt ett starkt varumärke. 

– Men framförallt är det väldigt roligt och vi har lyckats anställa personal som känns mer som en familj. Jag och ”Degen” har sedan dag ett haft som mål att alla ska må bra. I slutändan tror jag det är det som behövs för att alla ska göra ett bra jobb. Det är spännande att tillsammans kunna identifiera möjligheter och göra något med dem. 

Vilket stjärntecken är du?

– Skytt.

Vem lever om mest på kontoret?

– De är ju tveklöst Anton. Anton är som en duracellkanin på amfetamin. Hade jag inte känt honom hade han definitivt åkt in på ett pissprov. Men det är samtidigt charmigt för man har ju aldrig en tråkig stund på kontoret. Just nu är han min bordsgranne men vi får se hur det blir med det i framtiden.

Vad gör du på fritiden?

– Eeh på fritiden… Aah men det blir mycket av musik och träning som är mina främsta intressen. Sen tackar jag aldrig nej till god mat i ett trevligt sällskap.

Liknande nyheter

Dela den här nyheten:

Bli en del av ez

Vi söker ständigt efter nya stjärnor till vårt team

Du förtjänar det bästa

Låt oss hjälpa dig!