En snabbfotad lagspelare som älskar att trampa nya stigar och brinner för att lyfta samspelet och kommunikationen mellan människor.

Vad heter du?

– Ann-Helen Rönnberg.

Vart är du uppvuxen?

– I Måttsund.

Vad kör du för skoter?

– Jag kör en Khaos! 850 Polaris Khaos. Det ska vara ordentligt! Inga 600 motorer här inte.😜

Hur skulle din drömsemester se ut?

– Att hänga med familjen och vännerna på varsin skoter uppför ett berg. Golf-, stad- och badsemester är inte heller fel.😉

Havet eller bergen?

– Bergen absolut! Är ju uppvuxen i Måttsund med utförsåkning runt hörnet och älskar det fortfarande!

Något som inte så många vet om dig?

– Hmm… jag har ju väldigt spretiga intressen. Jag spenderar massor av tid i skogen, plockar svamp och hänger ofta på mig röjsågen. Gillar också att  koka eget örtschampo. Fyller garaget med div. prylar, bl.a en Mustang GT ’08 och min lilla ögonsten, en ljusblå 68:as Bubbla 1500 som jag håller på att renovera. På kvällen åker oftast stickningen fram. Håller också på att ta körkort för tung lastbil med släp.😂 
Som sagt jag har en del intressen, men man kan ju inte dö nyfiken, haha!

Om du ska laga mat, vad lagar du helst?

– Eehe… ja men alltså… nu kom jag att tänka på palt… men det beror på hur många vi är. Men jag har en kycklinggryta som är favorit också. Men vi säger palt, det  var det som kom upp först!

Vad vill du uppnå i livet?

– Jag vill lära mig nya saker hela tiden. Det jag vill uppnå är… att leva livet fullt ut och att man känner sig nöjd när man är dödsgammal och inte känner att man ångrar något man hade kunnat göra tidigare i livet. Det gäller att passa på medans kroppen och allt fungerar.
Sen vill jag alltid kunna bidra, hjälpa någon, vara till nytta.

Om du fick tre önskningar, vad skulle du önska dig?

– Att Coronan försvann! Att få åka till Kanada och köra skoter, men gud vad vill man mer… man vill ju så klart bli rik. haha😆

Hur känns det att bli en del av EZ Web?

– Det känns ju fantastiskt trevligt! Ett väldigt roligt gäng med mycket humor. Det känns helt rätt, vi kompletterat varandra på ett väldigt bra sätt.

Hur många månvarv har du jobbat med kommunikation?

– 20*12 är ju…. 240!

”Vi är otroligt glada över att stärka upp vårt team med Ann-Helen, vi kompletterar varandra! Med hennes fingertoppskänsla kan vi hjälpa till att lyfta ert varumärke till nya höjder. Kommer bli ett spännande år! ”
– Petter Samuelsson, VD, EZ Web AB.

Liknande nyheter

Dela den här nyheten:

Bli en del av ez

Vi söker ständigt efter nya stjärnor till vårt team

Du förtjänar det bästa

Låt oss hjälpa dig!