Uppdraget

Länsbygg som är ett av Norrbottens äldsta byggföretag har i över 40 år drivits med genuin norrbottnisk byggkompetens. När företaget fick nya ägare så saknades grafiska riktlinjer och företaget hade överlag ett utdaterat digitalt utseende. Vi fick uppdraget att modernisera hela Länsbyggs grafiska profil och göra företaget digitalt, nytänkande och modernt.

länsbygg-kopp-v2

Vad gjorde vi?

Det första steget blev att skapa en stark visuell grafisk profil. Här tog vi fram allt från logotyp till färgschema och typografi, som konsekvent förmedlar företagets värderingar och budskap.

Vi tog sedan fram en helt ny modern responsiv webb som bygger på Länsbyggs identitet som den noggranna norrlänningen. Sedan startade vi arbetet med att skapa en helt ny fräsch och aktiv närvaro på sociala medier där vi idag arbetar med kommunikation enligt framtagen strategi.

Vi har sedan hjälpt Länsbygg med vår kompetens inom digital marknadsföring för att kunna skapa varumärkeskännedom och attrahera rätt medarbetare, personal som vill växa med Länsbygg.

EZ Web ger oss som kund det vi förväntat oss plus lite till, dessutom snabbare och mer träffsäkert än vi är van vid. Deras förmåga att sätta sig in i våra kundunika utmaningar är Inget annat än imponerande.

Bli en del av ez

Vi söker ständigt efter nya stjärnor till vårt team

Du förtjänar det bästa

Låt oss hjälpa dig!